ACTUALITATE 3 august 2015

Trimis în judecată după ce a vrut să mituiască un poliţist cu 50 de euro

de Agerpres | 516 vizualizări

Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna a dispus luni, trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui bărbat care a încercat să mituiască un poliţist cu suma de 50 de euro, pentru a nu-l amenda şi a nu-i reţine permisul de conducere.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Covasna, în data de 28 iulie a.c., ofiţerii de poliţie judiciară, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna, l-au prins în flagrant pe G.I. în timp ce încerca să mituiască un agent de Poliţie, care, în aceeaşi zi, l-a depistat în trafic conducând un autoturism ce prezenta avarii ale caroseriei şi nu avea aprinse luminile de întâlnire.

Flagrantul a fost organizat la sesizarea agentului de Poliţie, menţionează sursa citată.

Este la al treilea denunţ prin care poliţistul covăsnean sesizează intenţia unui cetăţean de a-l mitui. Cele anterioare au avut loc în 20 octombrie 2014 şi 20 noiembrie 2014, când acesta a refuzat suma de 3.000, respectiv 200 de lei pentru a nu dispune măsura reţinerii permiselor de conducere. Cazul a fost instrumentat cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.