ACTUALITATE 15 octombrie 2015

Primarul Antal Árpád nu ştie încă dacă va candida pentru un nou mandat

de Agerpres | 739 vizualizări

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, a declarat joi că va decide, până la sfârşitul acestui an, dacă va mai candida sau nu pentru un nou mandat, menţionând că e posibil să nu-şi depună candidatura.

„În anul 2008 când am candidat nu am spus că vreau să ies la pensie din funcţia de primar. Am un termen de la Kelemen Hunor (preşedintele UDMR – n.r.) până la care trebuie să mă decid, o să mă decid şi o să îi spun şi lui Kelemen Hunor şi public dacă voi candida sau nu. Termenul e până la sfârşitul acestui an”, a declarat Antal Árpád.

El a menţionat că nu intenţionează să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Covasna, aşa cum se vehiculează, şi nu este interesat nici de un post de senator în Parlamentul României.

„Cu siguranţă nu vreau să fiu preşedintele Consiliului Judeţean, şi nu vreau să fiu senator, am fost în Parlamentul României şi nu vreau să mă întorc. De fiecare dată când am luat o decizie care a vizat comunitatea am informat corect, nu am ţinut secret şi aşa o să fac şi de data aceasta”, a mai spus Antal Árpád.

El a adăugat că, în cazul în care va decide să nu mai candideze pentru al treilea mandat, UDMR are cel puţin patru oameni pe care îi consideră potriviţi pentru a prelua această funcţie.

Antal Árpád, în vârstă de 40 de ani, a fost ales primar al municipiului Sfântu Gheorghe în anul 2008 pe listele UDMR Covasna, după patru ani în care a fost deputat în Parlamentul României.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 16 octombrie 2015
Mi-ar placea sa candideze, este un primar bun si este un om educat, conteaza enorm! Felicitari, dle Primar, poate mai candidati o data.. Nu as vrea sa vad iar un Primar ca dl Albert Almos, Dumnezeu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.